Wie ben ik

Bij het kopen van een huis hoort ook een hypotheek. Net als jouw beslissing over het kopen van een nieuw huis is ook de keuze voor een hypotheek erg belangrijk. Het dragen van de lasten moet niet alleen nu kunnen, maar ook bij onverwachte gebeurtenissen, zoals werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Pas als de hypotheek perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie, kun je onbezorgd wonen. Hiervoor kun je bij ons terecht.

Focco van der Waal

Mijn naam is Focco van der Waal, zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur.

Na een uitgebreide carrière als financieel adviseur in het bankwezen, ben ik sinds 2000 actief als hypotheekadviseur. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij de Putman Groep in Vlaardingen waar ik begonnen ben als adviseur in hypotheken. Daarna heb ik mijn werk  als franchisenemer bij Hemelraad & Keijzer Hypotheekadviseurs in Naaldwijk voortgezet.

Geruime tijd ben ik zelfstandig actief onder de naam Maas en Waal Hypotheken en heb mijn kantoor in Vlaardingen aan huis. Hier ben je van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een goede kop koffie. Is het niet mogelijk een afspraak buiten de deur te plannen, dan kom ik graag bij je thuis. Mijn werktijden zijn flexibel en ben ook beschikbaar voor afspraken in de avond en in het weekend.

Bij mijn klanten sta ik bekend om mijn persoonlijke aanpak, transparant en begrijpelijk advies. Het streven is  te werken aan een “lifetime” relatie. De meeste klantrelaties zijn dan ook langdurig, waarbij ik betrokken blijf bij veranderingen in de persoonlijke situaties die van invloed kan zijn op de hypotheek. Mijn klantenkring zit voornamelijk geconcentreerd in Vlaardingen, daar omheen en het Westland, maar heb ook hypotheken verzorgd voor klanten die in een ander deel van het land wonen of zijn gaan wonen.

Ik beschik over een gedegen en up-to-date kennis van de huidige ontwikkelingen en nieuwe producten in de markt. Door goede connecties met verschillende geldverstrekkers ben je verzekerd van een vlot advies en zeer concurrerende offertes.

In mijn vrije tijd mag ik graag golfen, is koken een passie en ben ik de grootste fan van onze lieve dochter Pam.

Ik hoop snel een afspraak met je te maken.